O nama - J3B3Š SUTRA

O nama

Živimo i stvaramo u Zagrebu, iako naše ideje dolaze iz cijelog svijeta, svih mjesta gdje smo živjeli, svih ljudi koje smo upoznali. Ipak ova je poruka samo za ljude našeg govornog područja, za sve one koji će doista razumijeti što želimo reći, za regiju koja nosi iznimnu snagu ljudi.

Godinama pomažemo onima koji žele ostvariti sebe i iskoristiti svaki dan svog života kao da je zadnji. Naučili smo da u toj misiji uspjevaju samo oni koji su spremni odreći se sigurnosti u drugu priliku. Ne prihvaćamo floskule prosjeka koji kaže da život uvijek daje nove prilike i da je sutra novi dan. Trenuci koji dolaze brzo odlaze još brže i sa sobom odnose priliku za iskustvom, uspjehom, napretkom i zadovoljstvom. Mi nemamo vremena za gubiti. Ako SUTRA i dođe, prihvatiti ćemo sve što nosi sa sobom i iskoristiti i taj dan, ali do tada ćemo živjeti u jedinom stvarnom trenutku, sada i ovdje. Oni koji su spremni raditi i stvarati, ostvaruju sebe, ali samo pod uvjetom da daju svoj maksimum i vjeruju u DANAS. Oni koji prihvaćaju ovaj stav i žive ga svaki dan, mijenjaju svijet, mijenjaju sebe, ostavljaju trag, osvajaju olimpijska odličja, grade povijest, mijenjaju život sebi i drugima na bolje.

Mi predstavljamo sve one koji ne vjeruju u bolje SUTRA nego žive najbolje moguće DANAS. Na kraju dana, za nas nije važan rezultat, prioritet nam je količina uloženog truda i energije u ono što volimo i smatramo bitnim. Bez obzira na to što radimo, vjerujemo da imamo priliku ostaviti trag ako damo baš svaki gram snage u našu viziju budućnosti, DANAS.

Stvari koje govorimo nas definiraju, usmjeravaju, a utječu i na one oko nas. Motivacijske poruke loše opisuju naš pristup životu i ne opisuju cjelinu. Htjeli smo nešto što opisuje način razmišljanja apsolutnog pobjednika, svjetskog prvaka u životu. Tragali smo za porukom koja sa sobom nosi odgovornost i traži hrabrost, jer ne želimo prosjek. Teško smo se pronalazili u već viđenom, već rečenom. Htjeli smo nešto posebno, nesvakidašnje, jednostavno, a dovoljno snažno da šalje jasnu poruku koja predstavlja stav onih koji su dovoljno hrabri raditi i stvarati DANAS i reći glasno J3B3Š SUTRA!

Mi smo tu za vas ako ste dovoljno hrabri da glasno pružite otpor konformizmu, mijenjate svijet, mijenjate sebe, iscjedite svaki trenutak u danu do posljednje kapi, ako se ne bojite reći što mislite i ako ste spremni ustrajati u promjeni danas.

Ova majica nije cool, ona nosi poruku hrabrosti, slobode i odgovornosti! 

Mental Training Center d.o.o.

Adresa: Trnjanska cesta 63 / 6. kat, 10000, Zagreb
OIB: 06081986094
IBAN: HR4623400091110889379
SWIFT: PBZGHR2X